کابینت پی وی سی (PVC)

0
عناوین مهم
 معایب کابینت پی وی سی (PVC)
 مدل کمد و کابینت پی وی سی (PVC)
 قیمت کابینت پی وی سی
 پی وی سی PVC  ارزان
 مقایسه PVC و MDF
 رنگ پی وی سی کابینت

کابینت آشپزخانه پی وی سی چیست؟

قبل از پرداختن به هر موضوعی باید بدانید که کابینت آشپزخانه پی وی سی چیست و از چه جنسی ساخته شده است. کابینت پی وی سی نوعی از کابینت آشپزخانه است که از پلاستیک فشرده ساخته شده است. پی وی سی (PVC) نوعی پلاستیک فشرده است که با ورق های نسبتاً ضخیمی که دارد یعنی بین ۱٫۵ تا ۲ سانتی متر یکی از بهترین نوع کابینت های اشپزخانه است. یکی از کاربردهای اصلی کابینت آشپزخانه پی وی سی برای مکان هایی است که استفاده آب در آنجا زیاد بوده و امکان پوسیدگی در کابینت وجود دارد.
همانطور که می دانید کابینت آشپزخانه پی وی سی ضد آب بوده و در برابر آب از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. بر خلاف بسیاری از دیگر مدل های کابینت که اگر در معرض آب قرار بگیرند پوسته پوسته می شوند اما کابینت آشپزخانه پی وی سی دارای دوام بالایی در برابر رطوبت هستند. از همین خاصیت و ویژگی است که سازندگان کابینت استفاده می کنند و در صنعت کابینت، پی وی سی را در ساخت بدنه اطراف سینک ظرفشویی استفاده می کنند. همچنین پی وی سی دارای طول عمر بالا بوده و در برابر مواد قلیایی و اسیدی مقاومت بالایی دارد و تمیز کردن کابینت های پی وی سی نسبت به دیگر کابینت ها آسان تر است.
از دیگر خصوصیات و ویژگی های کابینت آشپزخانه پی وی سی وزن سبکی است که دارند و بسیار سریعتر و راحت تر از دیگر انواع کابینت ها نصب می شوند. ممکن است که جنس اصلی کابینت شما هر نوعی از متریال ها مانند کابینت ام دی اف، کابینت هایگلاس، کابینت چوبی و … باشد اما ترجیح بسیاری از سازندگان کابینت و توصیه متخصصین این امر این است که بدنه اطراف و زیر سینک کابینت را با پی وی سی (PVC)  بسازند.

برای مشاهده مدل های دستگیره کابینت کلیک کنید.

کابینت های پی وی سی

همانطور که در بالا بدان اشاره نمودیم از ورق های پی وی سی برای ساخت کابینت سرویس بهداشتی، روشویی و دستشویی و سینک ظرفشویی استفاده می شود. می توانید تمام کابینت های خانه خود را از پی وی سی استفاده نمایید که به آن کابینیت تمام پی وی سی می گوییم اما به طور معمول در بقیه قسمت های کابینت از ورق های پی وی سی استفاده کمتری می شود و در همان مکان هایی که گفتیم تمرکز بیشتری وجود دارد.

 بهترین نوع کابینت چیست؟

اینکه بگوییم بهترین نوع کابینت چیست مانند این سوال است که بپرسیم کدام ماشین بهتر است؟ بنز بهتر است با بی ام و؟ سوالی بدین صورت کلی قطعا پاسخ مناسبی نیز نخواهد داشت. بهترین کار این است که بپرسیم که انواع کابینت برای چه مصارفی بهتر است؟ برای مثال کابینت پی وی سی برای کجا مناسب ترین نوع کابینت است؟
اما اگر بخواهیم در مورد برتری و مزایای کابینت ها و انواع آن ها صحبت کنیم قطعا کابینت های پی وی سی از آن دسته خواهند بود که طرفداران زیادی دارند. در بالاتر درمورد مزیت ها و برتری های کابینت های پی وی سی صحبت کردیم حال می خواهیم بگوییم که کابینت های پی وی سی چه معایبی دارند. این نوع کابینت از جنس پلاستیک هستند و مصنوعی بودن آنها و آسیب رسانی آنها به محیط زیست به دلیل تجزیه ناپذیری تنها ایرادی است که دارند که البته از نظر ساختاری نمی توان این را عیب عنوان نمود. از مزایای اصلی که پی وی سی نسبت به چوب و ام دی اف دارد نگه داری آسان و ساده تر و کم هزینه است.

مزایای استفاده از کابینت PVC | مزیت و برتری های کابینت پی وی سی

•    کابینت یکی از عناصر بسیار مهم و ضروری در آشپزخانه است که نه تنها وسایل و لوازم را مرتب و سازماندهی می نماید بلکه عامل اصلی زیباسازی فضا نیز محسوب می شود. اگر به انواع دکوراسیون آشپزخانه مدرن نگاهی بیندازید متوجه اهمیت این المان کاربردی و دکوراتیو خواهید شد. به معنای واقعی می توان گفت کابینت بیشترین سهم را در دکوراسیون آشپزخانه به خود اختصاص داده و زیبایی فضا را دوچندان می کند. اگر در حال بازسازی خانه خود هستید و یا به دنبال کابینت برای خانه جدید خود می گردید مسلماً با تنوعی از طرح، رنگ و جنس آن مواجهه شده اید اما ممکن است در انتخاب آن تردید داشته باشید. در نوشته های پیشین به معرفی انواع کابینت آشپزخانه و روکش های آن پرداختیم. کابینت ها از جنس های مختلف ساخته می شوند و هر کدام دارای معایب و مزایای خاص هستند. از جمله متریال هایی که بدین منظور مورد استفاده قرار می گیرند می توان ام دی اف، پی وی سی، نئوپان، هایگلاس، فلز و چوب طبیعی را نام برد. از بین تمام موارد، PVC مقاوم ترین متریالی است که در برابر عوامل مختلف آسیب ناپذیر است. امروزه استفاده از پی وی سی در ساخت کابینت آشپزخانه روشی جدید است که در بازار رواج یافته است. این ماده نوعی پلیمر محسوب میشود که در صنعت ساخت و ساز به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. ورق های PVC با ضخامت های مختلف و به دو صورت هایگلاس و مات تولید میشوند. از این ورق ها در ساخت کابینت  سرویس بهداشتی، حمام، آشپزخانه و استخرهای تفریحی استفاده میشود. این کابینت ها در رنگ های مختلف تولید میشوند و میتوان آنها را با توجه به دکوراسیون داخلی مورد نظر انتخاب نمود. 
•    طراحی و ساخت کابینت با پی وی سی یکی از ایده های نوین در صنعت کابینت سازی است زیرا این ماده مقاومت و طول عمر بسیار بالایی دارد، از این رو مورد استقبال اکثر صاحب خانه ها قرار گرفته است. از جمله مزایای این مدل کابینت می توان به موارد زیر اشاره نمود:
•    دارای رنگ بندی بسیار متنوع
•    به دلیل چگالی پایین وزن سبکی دارد
•    مراقبت از کابینت پی وی سی آسان است
•    در برابر حرارت مقاوم است
•    برای رطوبت و گرما حکم عایق را دارد
•    نصب سریع و آسان
•    عدم پوسته پوسته شدن و مقاوم در برابر رطوبت
•    ضد آب و ضد خش
•    کابینت سفید پی وی سی بهترین گزینه برای اشپزخانه های کوچک و کم نور می باشد.
•    چگالی ورق های پی وی سی پایین است، به همین دلیل وزن آن ها سبک است.
•    این مدل کابینت نیازی به نگهداری و مراقبت ندارد زیرا بسیار با دوام است.
•    در برابر حرارت مقاومت بالایی دارد، از این رو می توان آن را در مجاورت اجاق گاز نصب نمود.
•    نوعی عایق حرارتی و رطوبتی است.
•    نصب این کابینت در مقایسه با کابینت تمام چوب راحت تر و با سرعت بالاتری انجام می شود.
•    مقاومت کابینت PVC در برابر رطوبت بالاست، از این رو به مرور زمان پوسته پوسته یا فرسوده نمی گردد.
•    دوام و طول عمر پی وی سی نسبت به چوب بالاتر است.
•    ۱۰۰% ضد آب است و نم و رطوبت نمی تواند زیبایی و مقاومت آن را از بین ببرد.
•    ضد خش است و در برابر ضربه مقاوم می باشد.
•    امکان رشدحشرات موذی در آن وجود ندارد.

معایب کابینت پی وی سی (PVC)

محصولات پی وی سی امروز در بیشتر ساختمان ها از سوی مهندسین و صاحب خانه ها بکار میرود.
محصولات پی وی سی عبارتند از:
1: سقف کاذب پی وی سی
2: پارکت
3: پنجره های دوجداره
4: دیوار پوش
5: کفپوش
در این مقاله سعی خواهیم کرد تا این موضوعات را بصورت دقیق بشکافیم:

معایب و مضررات محصولات پی وی سی

تخریب محیط زیست و بخطر انداختن آینده جوامع بشری در استفاده از محصولات پی وی سی
پیدا کردن جایگزین مناسب بجای محصولات پی وی سی در آینده نزدیک در کشورهای توسعه یافته .
انواع بیماری ها که بدنبال استفاده از محصولات پی وی سی پدیدار می شود.
استفاده از محصولات پی وی سی از قبیل سقف کاذب پی وی سی، پنجره ها و درب های پی وی سی و همچنین کفپوش های پی وی سی به یکی از ملزومات ساختمان های امروزی تبدیل شده است. و خطر استفاده از مواد پی وی سی در ساختمان وارد چرخه زندگی شده که از مرحله تولید تا دفع این مصالح خطرات زیست محیطی را بدنبال دارد.

قیمت این کابینت در مقایسه با کابینت ام دی اف بالاتر است.
اگر بخواهیم   پی وی سی pvc و ام دی اف را در نگاهی با یکدیگر مقایسه کنیم باید بگوییم که پی وی سی نسبت به ام دی اف بسیار برتر خواهد بود. پاسخ بسیار ساده است زیرا طول عمر پی وی سی بسیار طولانی بوده و مقاومت بالای آن در برابر حرارت و رطوبت و خط  و خش و بسیاری از مواد غذایی موجود در آشپزخانه که خاصیت اسیدی دارند موجبات آن را فراهم نموده است که مشتریان کابینت پی وی سی نسبت به ام دی اف افزایش پیدا نماید کابینت پی وی سی در دو نوع مات و هایگلاس  در بازار وجود دارند که نوع براق یا همان های گلاس طرفداران بیشتری دارد.

مدل کابینت پی وی سی

کابینت پی وی سی مدل های فوق العاده متنوعی دارند که در ادامه مقاله به انواع مدل های کابینت های پی وی سی و همچنین چند نمونه می پردازیم که برای مصارف مختلف و مکان های گوناگون استفاده شده است.

مدل کمد و کابینت پی وی سی (PVC)

همونطور که قبلا هم در مورد موارد استفاده کابینت های پی وی سی توضیح دادیم کابینت آشپزخانه پی وی سی (PVC) به طور کلی در بازار بسیار به صورت محدود استفاده می شود نه اینکه خواهان و طرفداران کمی داشته باشد بلکه بدلیل اینکه هر محصول جدید زمان می برد تا خوب در بین اقشار مختلف جا بیفتد اما باید بگوییم که خوشبختانه بر اساس رشد تکنولوژی، کابینت پی وی سی هم نسبت به گذشته تنوع زیادی پیدا نموده است و طرفداران بیشتری نیز یافته است.

قیمت کابینت پی وی سی | قیمت صفحه کابینت پی وی سی

اگر می خواهید یک کابینت خوب و درجه یک داشته باشید باید هزینه بیشتری هم بپردازید. کابینت های پی وی سی قیمت های مختلقی دارند. در ادامه به قیمت کابینت پی وی سی می پردازیم. همانطور که ممکن است شما هم بدانید این است که به طور دقیق و کاملا درست نمی توان قیمت کابینت ها را تعیین نمود.
تغییرات ارزی و همچنین دستمزدها و تغییر در قیمت مواد اولیه در بازار عواملی است که براحتی می تواند هفتگی و یا حتی روزانه قیمت کابینت را تغییر دهد پس در جریان باشید قیمت هایی که در زیر ارائه داده ایم می تواند متغیر باشند. از سوی دیگر علاوه بر قیمت خود متریال کابینت پی وی سی اینکه چه شخصی این کابینت راساخته باشد نیز یک عامل مهم و تعیین کننده برای قیمت کلی کابینت پی وی سی است. قیمت دقیق برای یک کابینت بر اساس طراحی، جزئیات اجرا و دستمزد کابینت ساز حرفه ای، تعیین می شود.
کابینت پی وی سی عموما برای موارد خیلی خاص استفاده می شود و قیمت کابینت پی وی سی نسبت به بقیه انواع کابینت هزینه برتر خواهد بود اما فراموش نکنید که شاخصه ضد آب بودن آن چیزی است که هیچکدام از موارد دیگر از جمله ام دی اف و هایگلاس و … ندارند. چنین موضوعی باعث شده است تا روز به روز به مشتریان کابینت پی وی سی افزوده شود و همین افزایش مشتری و تقاضا دلیل آن است که طرح ها و مدل های کابینت پی وی سی (PVC) گسترده تر شده باشد.
قیمت کابینت PVC یکی از فاکتورهای مهمی است که هنگام نصب یا نوسازی کابینت باید در نظر بگیرید. کابینت آشپزخانه یکی از مهم ترین اجزای دکوراسیون منزل است. انتخاب جنس مناسب و طرح و رنگ هماهنگ با دکوراسیون، به منزل شما جلوه فوق العاده ای می دهد.

قیمت PVC

ابعاد استاندارد ورق پی وی سی 122 در244 است. بعضی تولید کنندگان ورق پی وی سی را در ابعاد 122 در 280 هم ارائه می کنند. ضخامت ورق PVC هم بسته به کاربرد آن متفاوت است و از 3 میلیمتر شروع می شود. قیمت پی وی سی با توجه به ضخامت و ابعاد و کیفیت آن مشخص می شود.
.

قیمت صفحه روی کابینت PVC

همانطور که پیشتر گفتیم قیمت صفحه روی کابینت PVC با توجه به ابعاد و ضخامت آن مشخص می شود. 
قیمت صفحه کابینت ضد آب پی وی سی
قیمت صفحه کابینت ضد آب پی وی سی از کابینت ام دی اف و هایگلاس بیشتر است. صفحه کابینت ام دی اف ممکن است با نفوذ آب باد کرده و پوسته پوسته شود. اما کابینت پی وی سی صد در صد ضد آب و ضد حریق است. برای همین قیمت صفحه کابینت ضد آب پی وی سی از صفحه کابینت ام دی اف بیشتر در می آید. تکنولوژی ساخت و مواد به کار رفته هم در قیمت صفحه کابینت ضد آب پی وی سی تاثیرگذار است.

قیمت صفحه کابینت پی وی سی

برای صرفه جویی در هزینه ها، شما می توانید از صفحه کابینت ضد آب پی وی سی در ساخت بدنه سینک ظرفشویی و کابینت کنار اجاق گاز استفاده کنید. و بقیه کابینت های آشپزخانه را که مجاورت کمتری با آب و رطوبت دارند از جنس ام دی اف یا هایگلاس بسازید.

قیمت کابینت پی وی سی

به طور کلی برای تخمین قیمت کابینت PVC نباید فقط متراژ آشپزخانه را در نظر بگیرید. حتما از دو یا سه کابینت ساز قیمت کابینت PVC را بگیرید. علاوه بر متراژ آشپزخانه، جنس بدنه و درب کابینت، یراق آلات استفاده شده، نصب آرام بند، ریل کاری و غیره در تخمین قیمت کابینت پی وی سی دخیل هستند.
قیمت کابینت پی وی سی در مقایسه با سایر کابینت ها کمی گران تر است زیرا ضد آب بودن مهمترین مزیت آن می باشد. رایج ترین رنگی که برای این کابینت انتخاب می گردد، رنگ سفید است اما می توان رنگ های دیگر را با قیمت یکسان با توجه به سلیقه انتخاب نمود.
در اولین قدم می خواهیم معنی و جنس پی وی سی را برای شما توضیح دهیم.

پی وی سی PVC  ارزان

(PVC) مخفف کلمه ی پلی وینیل کلراید می باشد، پی وی سی یکی از اعضای خانواده پلیمرها و کوپلیمرها است. که تمام آنها دارای گروه مشترک وینیل (-CH2-CH) هستند. این پلیمر ترموپلاستیک در دو نوع سخت و انعطاف پذیر ساخته می شود.

و در شرایط حاضر یکی از ارزشمندترین و پرکاربرد ترین محصولات در صنعت پتروشیمی ها می باشند. بطور عمومی بیشتر از نیمی از پی وی سی ساخت بشر در ساختمان سازی استفاده می‌شود. زیرا پی وی سی نسبت به دیگر ترکیب های پلاستیکی خود ارزان بوده و به سادگی سر هم بندی می‌شود.

مقایسه pvc و mdf

اگر بخواهیم به پی وی سی و ام دی اف نگاهی مقایسه ای داشته باشیم، می توانیم بگوییم پی وی سی از ام دی اف بسیار جلوتر خواهد بود. زیرا طول عمر بالای پی وی سی و مقاومت بالای آن در برابر دما، رطوبت، ضربه، خش و مواد اسیدی موجب محبوبیت آن در سال های اخیر در نزد مشتریان شده است. البته نمی توان منکر زیبایی و منحصر به فردی پی وی سی شد. پی وی سی ها در دو نوع مات و هایگلاس قابل تهیه می باشند که البته نوع براق پی وی سی ها در سال گذشته با استقبال بسیار خوبی از سوی مشتریان مواجه بوده است. 
به طور کل می توان گفت نگهداری از کابینت های پی وی سی در مقایسه با کابینت های ام دی اف بسیار آسان تر است؛ ضمن اینکه تفاوت سبک و سیاق طراحی و پیاده سازی کابینت های پی وی سی در مقایسه با کابینت های ام دی افی از نقاط جذب مشتریان به سمت این خلاقیت نوین به حساب می اید.

رنگ پی وی سی کابینت

پی وی سی نوعی پلیمر از پلی وینیل کلرید است که در واقع نوعی پلاستیک محسوب می شود. برای ساخت پی وی سی پلاستیک با میل ترکیب می شود و برای صنایع الکترونیکی و همچنین صنایع مبتنی بر استفاده از پلاستیک و چوب کاربرد ویژه دارد.
ورق های تولید شده پی وی سی با توجه به ساختاری که دارند کاملا ضد آب میباشند و به تازگی در حوزه دکوراسیون داخلی آشپزخانه ها جایگاه ویژه ای پیدا کردند.
امروزه تقریبا تمامی کابینت هایی که با mdf ساخته می شوند دارای روکش پی وی سی می باشد که آنها را ضد آب و در برابر رطوبت مقاوم سازد.
روکش پی وی سی دارای طرح ها و رنگ های متفاوتی می باشد و همچنین دارای انواع انعطاف پذیر نیز است.